entreplatiplat

Arxius de ‘entplp webs’ categoria

per Cru

L’Àngels ens convida a visitar el seu blog. Un recull de la seva obra fotogràfica emmarcada en negre. Recorreguts, detalls i retalls de llum, poc i molt alhora. És l’Àngels.
El blog de Jordà amb dedicatòria de Carles Camps

347. Ventre Blanc

13 maig, 2010

Bubulina Films

L’aventura cinematogràfica, o si voleu, un llargmetratge amb guió i direcció de Jordi Lara i realització de Jordi Crusats i Sergi Lladó amb la participació d’Osona Gegantera. La Beca a la Creació Artística 2009 que atorga l’Ajuntament de Vic, va ser l’espurna que va permetre encetar aquest projecte que ara mateix és en fase final de producció, mentrestant  es treballa paral·lelament  en la post-producció i música. Ventre Blanc serà també el resultat de la il·lusió i l’empenta de gent que gaudeix fent cinema i d’amants del imaginari català. Les dues preguntes de rigor, però… “Quant estarà?” i “Quant durarà” no tenen encara resposta, bé si… “aviat!”. De moment podem explorar la web.

Us haureu adonat que en sopars-tertúlies les millors idees, comentaris i acudits surten sempre entre plat i plat, cosa que no deixa de ser entenedora, perquè la resta del temps la gent està per la feina.

 

entreplatiplat
Creative Commons License