entreplatiplat

Arxius de ‘entplp il·lustració / pintura’ categoria

Isa Basset (2010)

El calendari de la Isa!!. Fragments, detalls de les seves pintures centrats en els rostres dels seus personatges, sempre femenins! conformen aquest super calendari 2011.  Des de la seva web podeu gaudir de les dotze làmines i si el voleu també el podeu adquirir, encara us queden 1o mesos d’utilitat i una eternitat per gaudir-lo.  (anar-hi)

366. Llibreta d’apunts

19 febrer, 2011

de Joan Vall

… adjunto aquestes pàgines de la meva llibreta d’artista. Vaig prendre els apunts en un viatge a París on bàsicament reflecteixo les exposicions que vaig visitar. És una llibreta una mica barreja, però té la intenció de ser original i creativa.

T,ADJUNTO UNES QUANTES PAGINES DE LA MEVA LLIBRETA D’ARTISTA, ES TRACTA D,UN VIATGE A PARIS, ON BASICAMENT REFLEXO LES EXPOSICIONS QUE VAIG VISITAR, NO ES TRACTA DE LA TIPICA LLIBRETA DE VIATGE, ES UN MIX UNA BARREJA, L,INTENCIO, ES QUE ES VEGI MES UNA VESSANT CREATIVA I ORIGINAL, SI HO VEUS BÉ PER PUBLICAR, ENCANTAT

LES EXPOSICIONS VAIG VISITAR SON LES DE JEAN MICHEL BASQUIAT, I EL CENTRE POMPIDOU, LES DE ARMAN, NANCY SPERO I MONDRIAN.

Aquesta imatge s’identifica ja amb un seguit de temes musicals, en aquest cas, del primer treball musical del grup “La iaia”. Però al darrera de les exquisides il·lustracions del llibret hi ha tota una trajectòria i un treball de dibuix de la il·lustradora Olga Capdevila. Podeu donar una ullada al seu blog Il·lustració , el mínim com a constant on res és casual i on més aviat, tot encaixa delicadament.

360. 2n sketchcrawl a Vic

30 gener, 2011

Una colla de gent apassionats del dibuix aprofiten un matí de dissabte per a passejar i prendre apunts a les seves inseparables llibretes. Ah!.. i no hi ha presses, ni premis. Un exercici molt relaxant i recomanable.  Ferran Blancafort, Antoni Garcia, Anton Granero, Josep Franch, Joan Vall, Clara Nubiola,  Toni Serrat, Jordi Crusats, Roser Matamala, Romana Lima, Roser Matamala, Oriol Rufí, Anna Pous, Cèsar Panicot, Albert Ylla, Elisenda Franch, Pep Tió, Sió Pardo, Remei Riera.
http://sketchcrawlvic.blogspot.com/

Per Jordi Farrés

15 hores de pintura en 3 minuts

Per Gerard Rodríguez / Panda Comunicació Visual

Una il·lustració que he fet amb Illustrator perquè la posis al entreplat.
Si algú vol veure més i vol donar un tomb al meu blog és www.gerardrm.wordpress.com

Us haureu adonat que en sopars-tertúlies les millors idees, comentaris i acudits surten sempre entre plat i plat, cosa que no deixa de ser entenedora, perquè la resta del temps la gent està per la feina.

 

entreplatiplat
Creative Commons License