entreplatiplat

Bubulina Films

L’aventura cinematogràfica, o si voleu, un llargmetratge amb guió i direcció de Jordi Lara i realització de Jordi Crusats i Sergi Lladó amb la participació d’Osona Gegantera. La Beca a la Creació Artística 2009 que atorga l’Ajuntament de Vic, va ser l’espurna que va permetre encetar aquest projecte que ara mateix és en fase final de producció, mentrestant  es treballa paral·lelament  en la post-producció i música. Ventre Blanc serà també el resultat de la il·lusió i l’empenta de gent que gaudeix fent cinema i d’amants del imaginari català. Les dues preguntes de rigor, però… “Quant estarà?” i “Quant durarà” no tenen encara resposta, bé si… “aviat!”. De moment podem explorar la web.

4 comentaris de “347. Ventre Blanc”

  1. montserrateta

    tot pinta molt be!
    quan es podra disfrutar????

  2. Un fans del Cru

    Suposo que l´esterna de la peli-reportatge el fareu a la nova Atlàntida!!!!

    Estic impacient!

  3. Escudellam.

    UFFFFFFFF…fa molt temps que esperem!!!!!!!!!! aquest flim no té res a veure amb les produccions-escudelles-julieres oi????JA JA JA

    Ja ens avisaràs per l´estrena! NO FALTARIA PLUS!

  4. Sergi

    Això pinyola fort!

comenta

 

Us haureu adonat que en sopars-tertúlies les millors idees, comentaris i acudits surten sempre entre plat i plat, cosa que no deixa de ser entenedora, perquè la resta del temps la gent està per la feina.

 

entreplatiplat
Creative Commons License