entreplatiplat

Per David Conill

Avui, embarcat de ple en el projecte del nou curtmetratge, inicio una mena de diari de rodatge sobre  , la nova i esbojarrada proposta que si no i ha res de nou intentarem que es pugui projectar en el proper Julius. De moment ja tenim confirmat a gran part dels protagonistes, escollit els llocs del rodatge i a tot l’equip tècnic confirmat. De moment no puc donar gaires més detalls, prometo ficar tota la informació a mida que la tinguem.
El rodatge tindrà lloc a Vic el diumenge al mati dels dies 18 i 25 de juliol, l’actor protagonista serà en Xevi Capdevila i entre l’equip tècnic i trobem a gent com l’Alex Sola, en Jordi Torra i la Christina Scheper

3 comentaris de “354. Big Pig. The Shit War”

  1. V.B.

    Be, m’avanço als altres i us deixo el trailer….

  2. A.A.S

    Ja cal que vigilem el que fem aquest any…amics julierus!!!!!!! amb els pobrets animalets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! que igual els del Benestar animal ens tanquen a la presó….uiiiiiiiiiiiiiii quina porrrrrrr!poca conya!

  3. Sr.Escudella.

    Ei! David…a veure si no apuges gaire el llisto!!!!!! pinta bé la peli…com sempre…aquest any el Julius pot ser molt bo!….ja ho sabeu…Osona,comarca de molt bestiar i llonganisses!

comenta

 

Us haureu adonat que en sopars-tertúlies les millors idees, comentaris i acudits surten sempre entre plat i plat, cosa que no deixa de ser entenedora, perquè la resta del temps la gent està per la feina.

 

entreplatiplat
Creative Commons License