entreplatiplat

de Joan Vall

… adjunto aquestes pàgines de la meva llibreta d’artista. Vaig prendre els apunts en un viatge a París on bàsicament reflecteixo les exposicions que vaig visitar. És una llibreta una mica barreja, però té la intenció de ser original i creativa.

T,ADJUNTO UNES QUANTES PAGINES DE LA MEVA LLIBRETA D’ARTISTA, ES TRACTA D,UN VIATGE A PARIS, ON BASICAMENT REFLEXO LES EXPOSICIONS QUE VAIG VISITAR, NO ES TRACTA DE LA TIPICA LLIBRETA DE VIATGE, ES UN MIX UNA BARREJA, L,INTENCIO, ES QUE ES VEGI MES UNA VESSANT CREATIVA I ORIGINAL, SI HO VEUS BÉ PER PUBLICAR, ENCANTAT

LES EXPOSICIONS VAIG VISITAR SON LES DE JEAN MICHEL BASQUIAT, I EL CENTRE POMPIDOU, LES DE ARMAN, NANCY SPERO I MONDRIAN.

2 comentaris de “366. Llibreta d’apunts”

  1. Eloi Vilar

    Magnífiques creacions parisenques vistes des d’un punt de vista molt artístic!!! Felicitats, vas pel bon camí!!!

  2. Albert Altés.

    Joan! molt bé aquests apunts…uuuffff! sóc un nostàlgic…i et volia dir que a Paris hi he viscut algunes situacions..però 2 van ser molt importants!…sempre relacionades amb l´amor….Paris sempre serà la realitat de l´amor!els teus apunts són tot un record!

comenta

 

Us haureu adonat que en sopars-tertúlies les millors idees, comentaris i acudits surten sempre entre plat i plat, cosa que no deixa de ser entenedora, perquè la resta del temps la gent està per la feina.

 

entreplatiplat
Creative Commons License