entreplatiplat

d‘Albert Salarich (2010)

Cordeu-vos el cinturó, arriba una esbojarrada producció de “El Racó de l’Albert“. Amb idea, guió i direcció del mateix Albert Salarich, un curt no apte per a romàntics i amb un predisposat càsting de luxe!. Amb  Albert Salarich, Miquel Crivillers, Joan Serradell, Pep Álvarez, Francesc Escobar, Rosa Mª Crosas, Josep Quero, Toni Codina, Mª Teresa Espadaler, Martí Vivet, Joan Vivet… i la burra Estrella. Música de Oriol Cardona. (anar-hi)

4 comentaris de “370. L’últim anònim”

  1. Josep Solà

    Absolutament de-li-rant!!!
    El guió molt ben trobat amb gags trincoclàssics molt efectius, fregant l’absurd d’un Leo Bassi en estat de gràcia.
    Els actors ben dirigits i amb l’impagable Jepet fent de les seves.
    Trobo la direcció pensadíssima, sense improvisar cap detall i el muntatge amb un sentit del ritme tirant a bo, encomanante als clàssics però molt treballat.
    Bravo per l’esforç, doncs et mereixies un resultat com aquest.
    Enhorabona Albert.

  2. Carles Ruiz

    Un curt realment ben fet,

    Es veu que és un curt fet amb ganes.

    L’humor fàcil al més pur estil de la trinca, i els punts delirants fan que passis una molt bona estona, però a l’hora té el seu punt reflexiu que no passa desapercebut.

    Tècnicament no hi entenc massa però no em vull ni imaginar la feinada que hi ha, i per això crec que està molt bé tot plegat.

    A més, m’alegra veure tantes cares conegudes del Bisaura.

  3. Jordi Bosch

    Aquesta peli, está de muerte!
    És un Ferrari del cinema de debó.
    La sonorització és excelent, els interprets brutals, ben caracteritzats, (m’encanta el moment “jo sóc en Jepet”) sens dubte que l’escola d’actors del Centre segueix essent brillant…
    El vestuari molt ben trobat, les localitzacions entranyables, el guió delirant, la persecució de cotxe-burro amb sorpresa final és memorable …
    i tantes coses més, us animo a veure-la.
    M’he passat la peli rient…
    Enhorabona Albert Monty Python!

  4. Josep Franch

    M’ha agradat molt. un 10

comenta

 

Us haureu adonat que en sopars-tertúlies les millors idees, comentaris i acudits surten sempre entre plat i plat, cosa que no deixa de ser entenedora, perquè la resta del temps la gent està per la feina.

 

entreplatiplat
Creative Commons License